ansiktsbehandling

På Gävle Strands Skönhetsstudio använder vi i våra ansiktsbehandlingar produkter av märket Peggy Sage som innehåller allt ifrån milda och vårdande hudvårdsprodukter till effektiva specialprodukter. Produkterna ger synbara resultat redan efter några dagars behandling såväl på hudytan som i hudens kollagenlager. Vid regelbundna ansiktsbehandlingar förbättras effekten av produkterna ytterligare.
Hos oss får du som kund möjlighet att få en noggrann kartläggning av ditt ansikte. På så sätt kan vi ge dig råd om vilka hudvårdsprodukter som just din hud behöver. Det betyder att du som kund alltid får en professionell ansiktsbehandling av välutbildad hudterapeut när du besöker oss.​​​​​​​
​​​​​​​
Kombinationen av det senaste inom traditionell hudanalys och de välbeprövade teknikerna kommer att ge dig en optimal effekt på din ansiktsbehandling. Vi vet att hormoner, oregelbundna mattider men framförallt stress påverkar huden. Huden är kroppens största organ och om kroppen är i obalans så är också huden i obalans.
​​​​​​​

Vi strävar därefter att ge dig en lugn och harmonisk upplevelse när du besöker oss.


I vår behandlingsmeny på hittar du olika alternativ på ansiktsbehandlingar.
​​​​​​​
Vi alla har olika hud och hudsammansättning därmed också olika behov av att genomföra en professionell ansiktsbehandling. Hur ofta bör man göra en ansiktsbehandling? Det kan vara allt ifrån att göra en kur varannan vecka i 6 veckor, en portömning var 6:e vecka, eller säsongvis. Vi hjälper dig att bedöma detta när du kommer till oss på Kontakta oss om du har några frågor inför din ansiktsbehandling.