PLASMA PEN


Det här är en revolutionerande behandling för att kunna strama upp slapp hud med mycket bra resultat och helt utan kirurgi. Behandlingen kan fungera på hela kroppen men bästa resultat får man vid behandling av nedanstående områden:
Ögonlock
Under ögonen
Kråksparkar/ skrattrynkor
Rynkor runt munnen
Halsen
Dekolletage
Bristningar

Hur går behandlingen till?
Plasmapennan skapar en värmereaktion, en så kallad "plasma-blixt", som triggar en omedelbar sammandragning av huden. "Plasmablixten" ses som en knappt millimeterstor brun prick/skorpa på huden. Genom täta och upprepade "blixtar" med plasmapennan på det översta hudlagret skapas en omedelbar sammandragning av det behandlade området samtidigt som en kollagenbildande process startas för en föryngrande effekt på längre sikt.

Vilket resultat kan jag förvänta mig?
Precis som vid alla andra behandlingar resultatet varierar från individ till individ. Faktorer som ålder, hudtyp, behandlingsområde och kvaliteten på huden avgör vilket resultat man får. Vid ett kirurgiskt ingrepp opererar man vanligen bort överflödet av huden men vid Plasma pen-behandling jobbar man på att gradvis strama upp huden genom att öka antalet kollagentrådar i hudens ”dermis” nivå. Ökat antal kollagen medför en naturlig friskare, fastare hy med mycket lyster och fukt i huden. Har man redan en relativ fast hy men känner att huden börjar tappa sin elasticitet brukar det räcka med en behandling men annars kan vanligtvis behövas 2 till 4 behandlingar för att uppnå ett bra resultat.

Boka en konsultation idag så berättar vi mer om denna uppskattade behandling! Genom att träffa dig kan vi skapa en behandlingsplan just för dig utifrån dina förutsättningar och önskemål.