Naglar

Naglar, snygga eller inte, är oftast det första du lägger märke till hos en person. Därför vill du väl ha snygga välvårdade naglar!
Händerna är det vi utsätter för mest och därför det första på kroppen som åldras. Av den anledningen är det bra att skydda dem så mycket som möjligt med handskar, smörja naglarna med nagelolja och helst skydda naglarna med ett lack även om du inte har konstnaglar.
​​​​​​​
Bortsett från de hygieniska orsakerna så påverkar också naglarnas utseende till viss del hur personer runtomkring dig uppfattar dig, vårdade händer och naglar är nuförtiden en stor del av ett helhetsintryck.

Våra professionellt utbildade nagelterapeuter erbjuder ett brett urval av behandlingar inom hand och nagelvård. Förutom en professionell nagelförlängning med tippar eller mall, nagelförstärkning och en perfekt manikyr kan du även njuta av välgörande handmassage, lyxig spa manikyr. Alla behandlingar speciellt anpassade just för dina händer och naglar.

​​​​​​​Vägen till vårdade händer finns här på Gävle Strands Skönhetsstudio och vi hjälper dig gärna för ett hållbart och snyggt resultat. Produkterna vi använder är från PRONAILS.