Filler 

Filler kan användas till många områden och ger omedelbart synliga resultat. Alla behandlingar utförs av legitimerad sjuksköterska som är certifierad inom injektionsbehandlingar. 
Läppar behandlade med 1 ml Stylage special lips

Haka och käklinje behandlat med 2 ml Zfill deep. 

Läppar behandlade med 1 ml Stylage special lips

Näskorrigering och nästippslyft gjord med 1 ml Zfill deep. Läppar behandlade med 1 ml Zfill contour. 

Med åldern minskar hudens spänst och elasticitet, samtidigt som tyngdlagen drar ner. Genom att tillföra kroppseget hyaluronsyra återställer du inte enbart förlorad volym och minskar rynkor utan du tillför även massor av fukt till huden vilket förbättrar hudens kvalitet. 
​​​​​​​

De områden som kan behandlas med filler hos oss

  • Läppar - Behandling av läppar för volymgivning och förstärkning av konturer. Behandlingen anpassas efter kundens förutsättningar och önskemål. Du kan välja mellan 0,5 ml och 1 ml filler. 
  • Linjer/rynkor - tvärbunden hyaluronsyrafiller för behandling av fina till medeldjupa rynkor såsom mungipor, nasolabialveck, pussrynkor/rökrynkor och ärr. 
  • Haka, näsa, kinder/kindben, käklinje. För skulptering och återställande av volym. 
  • Skinbooster - Naturlig föryngring och vitalisering av huden. En unik injektionsbehandling som återfuktar på djupet och ger huden ny lyster och spänst. Kan användas i hela ansiktet och med fördel även på hals, dekoltage och händer.

​​​​​Efter behandling kan du direkt återgå till sitt arbete och vardagsliv. 

Vilka filler används?

På studion används filler av märkena Zfill och Stylage. De klassas som tredje genereationens hudfiller och består av icke-animalisk kroppsegen hyaluronsyra. 
Zfill är en av marknadens allra renaste filler och ger väldigt naturliga och hållbara resultat. 
Stylage är en av de ledande märkena i Europa och innehåller en naturlig oxidant som minskar rodnad och svullnad efter behandling.